Emlékszem, hogy mennyire elveszve éreztem magam újdonsült kismamaként, hogy vajon használhatom-e tovább az akkori krémeimet így terhesen is, nincs-e valamelyikben valami összetevő, ami káros lehet a magzatra.

Nekem problémás bőröm van, ezért használtam olyan krémeket, lemosókat is, amikről ki is derült, hogy nem ajánlott várandósan tovább használni.

Segítséget szerettem volna nyújtani ebben a témában is, segíteni kicsit az első időszakot, ezért Szabó Júlia sminkest kérdeztem ki a kismamáknak ajánlott arcápolási rutinról.
Nyáron ráadásul az erősödő napsugarak és a fényvédelem fontossága miatt egyel jobban előtérbe kerül ez a téma, így méginkább aktuális lehet foglalkozni vele.

🙌🏻
"Szabo Julcsi vagyok, 10 éve sminkes, ebből 6 éve dolgozom filmforgatásokon.

Ugyan kozmetikus végzettségem nincsen, de amióta tinédzser lettem és először problémák adódtak a bőrömmel, azóta megszállottan érdekel az arcápolás.

Amikor elkezdtem a sminkelést, rájöttem, hogy ez bizony hasznos tudás a munkámhoz is, így még mélyebbre ástam magam a témában.

Igyekszem elsősorban bőrgyógyászoktól szerezni az információimat, de az alternatív módszereknek is utána szoktam olvasni.

Ha arcápolási tippekért folyamodnak hozzám, mindig nagyon (kissé túl) lelkes és bő választ szoktam adni, de azért hozzáteszem, hogy egészen biztos választ csakis egy jó bőrgyógyásztól lehet kapni."

Kismama lettem, változtatnom kell a jelenleg használt bőrápolási termékeimen vagy rutinjaimon?

Attól függ! Nagyon eltérőek az arc- és bőrápolási szokásaink. Van, aki minden este rituálisan végigmegy a 7 lépéses koreai arcápolási rutinján, és van, aki a reggeli arcmosáson kívül feldob néha egy arcpakolást vagy krémet, ha épp eszébe jut.

Ez a bejegyzés csak tagok számára elérhető

Csatlakozz a klubhoz, hogy hozzáférhess a tagoknak szóló tartalomhoz

Csatlakozz most Van már fiókod? Bejelentkezés